Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

DRAGAN VUJOVIĆ: FSCG želi da spriječi moj izbor za predsjednika Srednje regije

Krizi u FSCG na svim nivoima se ne vidi kraj, i dešavanja pokazuju da se fudbalski radnici Crne Gore više oko ničega ne mogu dogovoriti.

Fudbalski savez Crne Gore i dalje se bavi nizom malverzacija i nezakonitosti kako bi spriječio moj izbor za predsjednika Udruženja fudbalskih klubova Centar (bivša Srednja regija)”, saopštio je Dragan Vujović iz NVO “Fudbalska Crna Gora”.

Krizi u FSCG na svim nivoima se ne vidi kraj, i dešavanja pokazuju da se fudbalski radnici Crne Gore više oko ničega ne mogu dogovoriti.

“Posljednja u nizu se desila u četvrtak 19. oktobra. Održana je sjednica Udruženja trenera Centar na kojoj je predstavnik FSCG Mojaš Radonjić, iako nije smio prisustvovati istoj, pokušao da obmane članove tvrdeći da postoji samo jedan kandidat za predsjednika Udruženja klubova Centar (Risto Lakić-kandidat Dejana Savićevića) kako bi on bio podržan, iako rok za predaju kandidature još nije istekao. Nije im uspjelo”, saopštio je Vujović.

On poručuje da je sa zadovoljstvom stao na čelo fudbalskih radnika koji se bore za promjene u našem fudbalu.

“Kako je prije par dana najavljeno u medijima dobio sam podršku većine članova Skupštine Udruženja klubova Centar i sa zadovoljstvom sam stao na čelo fudbalskih radnika koji se bore za promjene u našem fudbalu koji se nalazi u katastrofalnom stanju. Kandidaturu sa pratećom dokumentacijom sam juče poslao poštom, a danas i lično predao, pa sam koliko je meni, a i javnosti trenutno poznato, jedini kandidat. Spreman sam za izazove i rad na unapređenju crnogorskog fudbala i pozivam sve fudbalske radnike kojima je fudbal na prvom mjestu da iste i iznesemo”, zaključio je Vujović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve