Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Dragan Stojković saopštio spisak Srbije za Bugarsku

Crna Gora može na Evropsko prvenstvo, samo u slučaju poraza Srbije od Bugarske i pobjeda u mečevima u Mađarskoj i protiv Litvanije. 

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković saopštio je danas spisak igrača na koje računa za poslednji meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i prijateljsku utakmicu u Belgiji.

Srbiju u Leskovcu 19. novembra očekuje okršaj sa Bugarskom u kojem će im biti dovoljan i bod da obezbjede plasman na Evropsko prvenstvo, a kiksu se nada naša selekcija koja još nije ostala bez teorijskih šansi.

Crna Gora može na Evropsko prvenstvo, samo u slučaju poraza Srbije od Bugarske i pobjeda u mečevima u Mađarskoj i protiv Litvanije.

Na Stojkovićevom spisku za mečeve protiv Bugarske i Belgije nema nijednog aktuelnog fudbalera Partizana i Crvene zvezde, što se desilo prvi put u istoriji.

Spisak Srbije za meč protiv Bugarske:

Golmani: Vanja Milinković Savić (Torino), Predrag Rajković (Majorka), Đorđe Petrović (Čelsi), Filip Stanković (Sampdorija).

Odbrana: Nikola Milenković (Fjorentina), Strahinja Eraković (Zenit), Nemanja Gudelj (Sevilja), Miloš Veljković (Verder), Strahinja Pavlović (Salcburg), Srđan Babić (Spartak).

Vezni red: Nemanja Radonjić (Torino), Andrija Živković (PAOK), Marko Grujić (Porto), Uroš Račić (Sasuolo), Nemanja Maksimović (Hetafe), Ivan Ilić (Torino), Filip Kostić (Juventus), Filip Mladenović (Panatinaikos), Saša Lukić (Fulam), Dušan Tadić (Fenerbahče), Lazar Samardžić (Udineze), Filip Đuričić (Panatinaikos).

Napadači: Dušan Vlahović (Juventus), Aleksandar Mitrović (Al Hilal), Petar Ratkov (Salcburg).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve