Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

Dinamo odgovorio AEK-u

AEK je tražio žestoku kaznu za Dinamo zbog navijačkih nereda koji su se dogodili u glavnom gradu grčke u ponedjeljak navečer, a u kojima je život izgubio 29-godišnji navijač AEK-a Mihalis Kucuris

Dinamo iz Zagreba odgovorio je na saopštenje grčkog AEK-a.

AEK je tražio žestoku kaznu za Dinamo zbog navijačkih nereda koji su se dogodili u glavnom gradu grčke u ponedjeljak navečer, a u kojima je život izgubio 29-godišnji navijač AEK-a Mihalis Kucuris.

Zagrebački Dinamo ogorčen je na čelnike AEK-a koji zahtjeva od UEFA da izbaci “modre” iz takmičenja zbog sukoba huligana u Atini.

“Žalosni smo što AEK svojim istupima i ponašanjem bježi od odgovornosti, podiže tenzije i što u službenim saopštenjima koristi neprimjeren, agresivan i huškački rječnik s ciljem pritiska na UEFA. Posebno je neshvatljivo da ljudsku tragediju bez ikakve zadrške pokušava da iskoristi za vlastitu promociju i rezultat što pokazuje izostanak elementarne pristojnosti, empatije i pijeteta prema žrtvi. Takav pristup smatramo neprimjerenim pogotovo zato što je svima, osim predstavnicima AEK, jasno da je GNK Dinamo preduzeo sve što je u njegovoj moći da se ova situacija ne dogodi. Za sva dešavanja u Grčkoj najveću odgovornost snose organizatori, dakle grčka policija i AEK kao klub domaćin”, navodi se, između ostalog, u saopštenju Dinama.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pe Pera
16.08.2023-14:28 14:28

Dobričine BBB , što reče njihov buskup nijesu to huligani već su samo malo zalutali sa pravoga puta…..