Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Delibašić o tuči na prijateljskoj utakmici: Obične čarke, izljubili smo se i dogovorili meč u Sarajevu

Sve je počelo kada je nekadašnji fudbaler Partizana Milan Lola Smiljanić napao igrača Želje Marina Galića, prenijeli su sarajevski mediji

Trener fudbalera Mornara Andrija Delibašić izjavio je da će njegova ekipa odigrati novi prijateljski meč protiv Željezničara, nakon što je jučerašnji susret na pripremama u Zlatiboru obilježen nemilim scenama.

“I nama i njima je posljednji dan priprema, bilo je malo umora, malo nepotrebne nervoze…Mislim da ne treba tražiti krivce, i jedni i drugi igrači su prenaglili s nekim stvarima, ali nije bilo ništa specijalno da bismo pričali o tome. Poslije pet minuta smo se zagrlili i završili utakmicu. Nema između nas nikakvih problema, to su bile obične čarke. Na kraju smo se izljubili, izgrlili, igrači razmijenili brojeve telefona”, rekao je Delibašić za Mondo.

Sve je počelo kada je nekadašnji fudbaler Partizana Milan Lola Smiljanić napao igrača Želje Marina Galića, prenijeli su sarajevski mediji.

“To su normalne situacije da malo popuste živci na pripremama, ali najbitnije je da je sve okončano onako kako treba. Pričali smo i dogovorili da ćemo u Sarajevo da odigramo prijateljsku utakmicu tako da između nas i Željezničara nema nekih problema”, dodao je nekadašnji reprezentativac Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve