Ponedjeljak, 20 Maja, 2024
Rubrika:

Dejan Jakara: Igrači skretali pažnju da im sudije sude faulove koji to nisu

U Podgorici je bilo 89:82 za SC Derbi, a u Beogradu 88:79 za Megu, koja će tako u slučaju istog broja bodova imati prednost na tabeli.

U jednoj utakmici košarkaši SC Derbija doživjeli su dva minusa, poraženi su od Mege, ali i ubjedljivije nego što su pobijedili u Podgorici tako da imaju slabiji međusobni skor od rivala.

U Podgorici je bilo 89:82 za SC Derbi, a u Beogradu 88:79 za Megu, koja će tako u slučaju istog broja bodova imati prednost na tabeli.

“Čestitam Megi na pobjedi. Mi smo odigrali najbolje prvo poluvrijeme u sezoni, ali još ne mogu da kažem da smo odigrali najgore drugo. Za tako nešto potrebno je da analiziramo. Rival je imao 24 penala u drgom a mi četiri, ne moćete dobiti domaćina u važnoj utakmici ako ima 43 slobodna bacanja”, bio je jasan Dejan Jakara, trener SC Derbija.

Trener “Studenata” Dejan Jakara kaže da je nezadovoljan suđenjem i da su mu igrači skrenuli pažnju tokom meča da sudije navlače za Megu.

“Posebno smo trenirali da izbjegnemo te faulove jedan na jedan, igrači kažu i tokom utakmice su mi skretali pažnju da im sviraju faulove koji to nisu. U redu, kažete promašili smo puno otvorenih šuteva i jesmo, mislim sve ali… Ali kada vas izbace iz tempa, opterete faulovima koji možda to i nisu…. Analiziraćemo! Nemoguće je igrati dobar napad kada ti na takav način opterete odbranu”, zaključio je Jakara.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve