Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Definitivno: Stefan Savić ne igra protiv Češke

Za Crnu Goru, duel koji slijedi je od vitalnog značaja kada je reč o plasmanu na Evropsko prvenstvo, na prvo veliko takmičenje u istoriji. Pobjeda je jedina opcija na tom putu. Izostanak Stefana Savića uz neigranje Stevana Jovetića koji se uspješno oporavlja od teške povrede kolena su ogroman hendikep

Ljekarski tim Crne Gore je uložio maksimum napora, ali nije uspio da oporavi Stefana Savića, pa će kapiten državog tima propustiti meč protiv Češke koji se igra sjutra sa početkom u 20 časova i 45 minuta.

Savić, Foto: Skysports.com

Za Crnu Goru, duel koji slijedi je od vitalnog značaja kada je reč o plasmanu na Evropsko prvenstvo, na prvo veliko takmičenje u istoriji. Pobjeda je jedina opcija na tom putu. Izostanak Stefana Savića uz neigranje Stevana Jovetića koji se uspješno oporavlja od teške povrede kolena su ogroman hendikep, ali…

“Stefan Savić se nije oporavio, nije u mogućnosti da nam pomogne u duelu sa Češkom. Neće igrati definitvno. Naravno da mi je žao što Savić neće biti u timu, žao mi je zbog njega jer je imao ogroman motiv, ogromnu želju da bude u timu. Jasno je da će izostanak Savića biti hendikep, da će zahtevati odgovarajuće promene u načinu i sistemu igre, ali cilj ostaje isti. Vjerujem u momke koje vodim, vjerujem da možemo da pobjedimo Češku”, naglasio je Faruk Hadžibegić.

Meč između Crne Gore i Češke počinje u 20 časova i 45 minuta. Izabranici Faruka Hadžibegića imaju samo dva boda poslije četiri odigrana meča, ali imaju priliku da se u naredna dva duela dokopaju drugog mjesta. Da bi stigli do pozicije koja vodi na EURO 2020, Crna Gora mora da pobjedi Češku, a zatim i selekciju FS Kosova u gostima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve