Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Dečić započeo pripreme za evropsku scenu: Aktuelni odlasci, pojačanja se čekaju

Tuzani su, nakon nikad kraće pauze, od juče opet na okupu a pod vođstvom Edisa Mulalića, sa kojim je klub produžio saradnju, počeli su pripreme za sezonu koju će otvoriti nastupom u kvalifikacijama za Ligu konferencija

Dečić je nakon mini-pauze opet ”upalio motore”.

Tuzani su, nakon nikad kraće pauze, od juče opet na okupu a pod vođstvom Edisa Mulalića, sa kojim je klub produžio saradnju, počeli su pripreme za sezonu koju će otvoriti nastupom u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Već na prvom treningu bilo je vidljivo manje igrače – nekoliko prvotimaca, koji su bili u raznim reprezentativnim selekcijama, dobili su dodatnih par dana odmora, dok su čelnici kluba odlučili da sa šest igrača i ne produže saradnju.

Opremu Dečića razdužili su Elvir Maljoku, Ognjen Rolović, Balša Banović, Mladen Zeljković, Igor Mrvaljević i Tode Đaković. Sa druge strane, pojačanja se tek očekuju.

– Postoje određena interesovanja i želje, ali za sada ništa konkretno. Vidjećemo u narednih par dana da li ćemo uspjeti da realizujemo nešto od onoga što je na listi želja, ali izvjesno je da će biti novajlija, kazao je Marko Camaj, sportski direktor Dečića.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve