Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Ćulafić prvi prepoznao svoju odgovornost

I kao što obično biva, nakon eliminacije najprije se oglase najveći krivci, oni što odgovornost vole da prebace na druge, jer oni nijesu ništa krivi i samo su htjeli da pomognu.

Sutjeska je završila ovogodišnju evropsku epizodu već u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija i tako stavila tačku na sumorno ljeto crnogorkog fudbala.

Prije Sutjeske svoje evropsko “učešće” završili su Arsenal i Budućnost koji su svojim partijama još više srozali ugled crnogorskog fudbala, ako on uopšte i postoji.

I kao što obično biva, nakon eliminacije najprije se oglase najveći krivci, oni što odgovornost vole da prebace na druge, jer oni nijesu ništa krivi i samo su htjeli da pomognu.

Nekadašnji novinar, Igor Ćulafić, sada savjetnik za sportska pitanja i transfere Sutjeske, prvi je poželio da odgovornost za eliminaciju od Santa Kolome skine sa sebe.

“U prethodna dva mjeseca, koliko obavljam funkciju savjetnika za transfere, u FK Sutjeska je došlo sedam igrača i svi, bez izuzetka, isključivo u konsultacijama i aminovanjem’ od strane Nenada Brnovića, šefa stručnog štaba. U najveći dio pregovora sa igračima bio je direktno uključen i sam Brnović”, napisao je Ćulafić na svom fejsbuk profilu.

Međutim, iz izvora bliskih klubu saznajemo da se baš Brnović nije mnogo toga pitao oko transfera igrača, naprotiv.

Informacija da je Igor Ćulafić između dvije sezone preuzeo “brigu” o transferima u klubu koji svake sezone igra evropske utakmice bila je ogromno iznenađenje, pogotovo što se radi o čovjeku koji je fudbal igrao rekreativno, a nikad nije ni radio u fudbalu.

Koliko je dobro stanje u Sutjesci, najbolje govori podatak da je, ovosezonsko “pojačanje”, Brazilac Alef Firmino napustio klub praktički i prije nego je došao.

Crnogorska fudbalska, ali i sportska javnost sa nestrpljenjem očekuje da se oglasi i trener Brnović na kojeg je “savjetnik” za transfere prebacio odgovornost.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
dragan p
04.08.2023-21:59 21:59

ćulafić je jedna obična sprdnja.sutjeska i ne zaslužuje boljega.