Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Čukarički nastavio niz neuspjeha

Čukarički i poslije četiri kola u Ligi konferencija ima nula bodova.

Četvrtim porazom u isto toliko utakmica grupne faze Lige konferencije Čukarički je nastavio negativnu seriju na međunarodnoj sceni (0:1), međutim za razliku od prethodnih izazova u aktuelnoj fazi, ali i dvomeča protiv Olimpijakosa u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope, Brđani su uspjeli da poprave utisak i prilično namuče Fjorentinu.

Iako su sa Banovog brda, poslije debakla u Firenci (0:6), isticali da će izvući pouke i primjeniti ih u Leskovcu, ispostavilo se da su izabranici Igora Matića pali na prvom testu u revanšu i primili gol gotovo u prvom napadu na utakmici.

Još jednom je posljednja linija Čukaričkog nonšalantno ušla u utakmicu, potcjenivši brzinu ofanzivaca Viole što je iskoristio Enzola da u ranoj fazi susreta pobjegne Ognjenu Vranješu, izbije sam pred Nenada Filipovića i kontakt sa golmanom iskoristi da iznudi penal.

Odgovornost sa bele tačke nakon VAR provjere preuzeo je upravo ofanzivac iz Angole koji je najstrožu kaznu u 8. minutu pretočio u gol dovoljan da gosti odnesu cio plijen.

LIGA KONFERENCIJE – 4. KOLO 

GRUPA E

Legija – Zrinjski 2:0 (1:0)

/Agustinjak 14, Žozue 30/

GRUPA F

ČUKARIČKI – FJORENTINA 0:1 (0:1)

/Enzola 8 pen/

GRUPA G

PAOK – Aberdin 2:2 (1:1)

/Tajson 23, Samata 67 – Dak 14, Mekgrat 70/

HJK Helsinki – Ajntraht Frankfurt 0:1 (0:1)

/Šaibi 31/

GRUPA H

Nordsjeland – Spartak Trnava 1:1 (1:1)

/Ingvartsen 32 penal – Duriš 65/

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve