Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Crvena zvezda ponovo poražena u Evroligi

Izabranici Duška Ivanovića večeras su poraženi u Bolonji od Virtusa sa 85:79 (26.15, 18:18, 18:22, 23:24) i tako zabilježili i treći poraz u Evroligi u četiri kola.

Iako je projektovana za plasman na fajnal for Evrolige Crvena zvezda na startu najkvalitetnijeg evropskog klupskog košarkaškog takmičenja djeluje nemoćno i kao razbijena vojska.

Izabranici Duška Ivanovića večeras su poraženi u Bolonji od Virtusa sa 85:79 (26.15, 18:18, 18:22, 23:24) i tako zabilježili i treći poraz u Evroligi u četiri kola.

Vicešampion ABA lige je od starta utakmice bio u rezultatskom minusu i nijednom nije uspio da izjednači rezultat, a kamoli ozbiljnije zaprijeti Virtusu koji je stigao do treće pobjede .

Predsjednik i neformalni vlasnik Crvene zvezde Nebojša Čović je u pauzi između dvije sezone promijenio skoro cio tim, doveo 10 novih košarkaša, ispunio skoro svaku želju Duška Ivanovića, ali i pored toga ne ide, iako su pred početak sezone iz tabora crveno-bijelih najavljivali napad na fajnal for i titulu prvaka Evrope.

Još jednom se pokazalo da osim novca za dobar rezultat na međunarodnoj sceni treba još nešto osim novca, a to nešto Čovićeva Crvena zvezda nema i nikad nije imala.

U preostalim mečevima večerašnjeg programa 4. kola Evrolige Monako je pobijedio Albu iz Berlina 86:75, Efes pilsen je u Istanbulu bio bolji od Valensije 77:73, a Barselona je počistila ekipu Bajerna sa 98:59. U posljednjem meču četvrtog kola Makabi je u Atini savladao Panatinaikos nakon produžetka sa 86:81.

Nakon večerašnjih utakmica Real Madrid i Barselona su jedine dvije ekipe Evrolige koje imaju maksimalan učinak od četiri pobjede.

U narednom kolu, 26.oktobra igra se vječiti derbi Partizan – Crvena zvezda.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve