Četvrtak, 9 Maja, 2024
Rubrika:

Crnogorske rukometašice imaju ogromnu želju da četvrti puta igraju na Olimpijskim igrama

Prva prepreka u Ulmu našim rukometašicama biće reprezentacija Paragvaja, meč počinje od 20.15 časova.

Crnogorske rukometne reprezentativke su otputovale za Ulm gdje pd sjutra učestvuju u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Parizu koje su na programu ovog ljeta.

Prva prepreka u Ulmu našim rukometašicama biće reprezentacija Paragvaja, meč počinje od 20.15 časova.

Reprezentativka Ivona Pavićević očekuje tešku borbu u kvalifikacijama za Olimpijske igre gdje ih čekaju ozbiljni protiovnici.

“Sigurno da je ovo najveći izazov do sad i najveći san svih nas. Očekuju nas teške kvalifikacije, biće velika borba ali želja je velika da se ide u Pariz tako da vjerujemo da ćemo uspjeti u tome. Naravno da će biti teško, očekuju nas ozbiljni protivnici, ozbiljne reprezentacije ali nas krasi velika energija, borba i želja. Sigurno da ćemo uspjeti u tome. Vjerovatno je Njemačka favorit jer se igra kod njih, Slovenija je takođe odlična reprezentacija ali i mi smo. Sigurno da je Njemačka najveći favorit” istakla je Ivona Pavićević.

Prvi pivot crnmogorske reprezentacije Tatjana Brnović, takođe očekuje veliku borbu u Ulmu u svim mečevima, i smatra da ko bude hladnije glave taj će i slaviti.

“Spremne jesmo, jedva čekamo, što prije počnemo, što prije krenemo to bolje za nas. Ovoliki ulog je na svake četiri godine tako da mogu reći da je ulog prevelik, možda i najveći do sad. Očekujem jednu veliku borbu, ogromnu želju i da se to jasno vidi na terenu i da pokažemo zašto smo došle i da ostavrimo naš cilj. Slovenke poznajemo sve zbog toga što smo igrale mnogo sparing mečeva sa Krimom ali i sa slovenačkom reprezentacijom. Tako da nam nisu nepoznanica. Sigurno nećemo biti mi njima a ni one nama neko iznenađenje. To će biti velika borba, ko bude hladnije glave i spremniji i idgovori izazovu u datom momentu taj će slaviti. Previše se znamo (Dragan Adžić), kao trener nas je vodio kroz reprezentaciju i klub. Kao što sam rekla, Itana i ja igramo kod njega, on nas vrlo dobro zna kao i mi njegov sistem , tako da mislim da neće biti velikih iznenađenja”.

RASPORED CRNE GORE

četvrtak

Crna Gora – Paragvaj (20.15)

subota

Crna Gora – Njemačka (14.15)

nedjelja

Crna Gora – Slovenija (16.00)

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve