Subota, 25 Maja, 2024
Rubrika:

Cetinjanin uhapšen zbog kokaina

Izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet narkotika

Cetinjanin S.P. (23) uhapšen je sinoć zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet narkotika. Pregledom S.P. pronađeno je pakovanje sa sadržajem praškaste materije za koju se sumnja da je kokain ukupne mase 50 grama.

“Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Podgorica – Interventne jedinice policije, su sinoć oko 21.00 časova u Grahovskoj ulici na Cetinju kontrolisali vozilo podgoričkih tablica u kojem su se nalazili S.P. (23) i N.M. (23), sa Cetinja”, navodi se u saopštenju Uprave policije (UP).

Navodi se da pregledom S.P.  pronađeno je pvc pakovanje sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je kokain ukupne mase 50 grama.

“Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu S.P. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet narkotika. Od osumnjičenog je po nalogu postupajućeg tužioca privremeno oduzet mobilni telefon, kao i pomenuto vozilo, dok je vozilo oduzeto i od N.M”, kazali su iz UP.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve