Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Crna Gora startovala pobjedom protiv Kameruna

Crna Gora je večeras pobijedila 25:11 (13:2) nejaku selekciju Kameruna koja je prvi pogodak postigla tek nakon 24 i po minuta igre.

Ženska rukomentna reprezentacija Crne Gore ostvarila je pobjedu večeras u Helsingborgu  na startu Svjetskog prvenstva, ali je napravljeno mnogo tehničkih grešaka u napadu.

Crna Gora je pobijedila sa 25:11 (13:2) nejaku selekciju Kameruna koja je prvi pogodak postigla tek nakon 24 i po minuta igre kada je Atebe smanjila sa dva vezana gola za manje od minuta na 9:2.

Do kraja poluvremena Crna Gora je postigla još četiri gola, a golmanka naše selekcije Marta Batinović je u pvih 30 minuta igre odbranila 11 od ukupno 13 šuteva na gol Crne Gore. Batinović je na kraju utakmice proglašena i za najbolju igračicu na terenu.

Najefikasnija u našem timu bila je krilo Ivona Pavićević koja je postigla pet golova, četiri je postigla Dijana Mugoša, po tri Jelena Despotović i Itana Grbić.

Po dva puta su pogađale Anastasija Marsenić, Matea Pletikosić, Nina Bulatović i Bobana Klikovac, a po jednom Tanja Ivanović i Đina Malović.

Naredni protivnik Crne Gore 2. decembra na Svjetskom prvenstvu u Helsingborgu je selekcija Paragvaja, dok u posljednjem meču u grupi izabranice Bojane Popović igraju sa Mađarskom.

Mađarska i Paragvaj odigraće večeras rugu utakmicu u našoj grupi.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve