Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

ČOVIĆ DOVODI NA TONE: U Crvenoj zvezdi se ponašaju kao raspojasani mornari

Prelazni rok se još nije ni zahuhao, a Crvena zvezda je već dovela devetoricu košarkaša, sedmoricu stranaca i sada na raspolaganju ima 17 igrača.

Nebojša Čović i njegova Crvena zvezda više nemaju kočnice, ponašaju se kao raspojasani mornari i dovode košarkaše na tone – tako je u klub iz Stjepana Supanca stiglo i deveto pojačanje, sedmi stranac, Brazilac Jago Mateuš doš Santoš, doskorašnji plejmejker njemačkog Ulma.

Nokautirani plasmanom Partizana u F8 Evrolige i osvajanjem ABA lige Aleksandar Vučić i Nebojša Čović ponašaju se kao pijani mornari i dovode sve što im padne na pamet, osim naravno “zvezdaša godine”, Nikolu Mirotića.

Prelazni rok se još nije ni zahuhtao, a Crvena zvezda je već dovela devetoricu košarkaša, sedmoricu stranaca i sada na raspolaganju ima 17 igrača i 8,2 miliona eura duga.

Jago Mateuš je prošle sezone osvojio titulu šampiona Nemačke sa Ulmom ispred evroligaša Albe i Bajerna, a proglašen je za MVP-a finala Bundeslige.

Sa Ulmom je takođe prošle godine dogurao jako daleko i u Evrokupu, a karakterišu ga prije svega sjajne asistentske sposobnosti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Filip
18.07.2023-02:55 02:55

Pamtite li sezonu kad je Buducnost bila u evroligi i loga je sve dovela . Imala te sezone najjaci budzet u aba ligi i opet izgubila i imala svega 6 povjeda u Aba Ligi. A to ko finsansira Partizan i Zvezdu nije tvoja stvar. Krivo ti sto Buducnost nista sem Crnogorske lige nece osvojiti maksr 20 godina