Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

CIRKUS U SRBIJI POČEO: Vojvodina sa rezervnim sastavom protiv Crvene zvezde

Crvena zvezda se nije zadovoljila time i već danas novi skandal - Vojvodina u derbiju igra bez sedmorice fudbalera protiv predsjednikove miljenice da se ne bi mnogo trošili i umarali za neke važnije utakmice.

Skandalozno prvenstvo Srbije u fudbalu je počelo juče cirkusom u derbiju kola TSC – Partizan skaradnim odlukama sudije Milana Mitića koji je dosudio penal za TSC, iako je prekršaj bio izvan kaznenog prostora, a poništio je i regularan gol Partizana nakon pregledavanja snimka i nepostojećeg ofsajda.

Crvena zvezda se nije zadovoljila time i već danas novi skandal – Vojvodina u derbiju igra bez sedmorice fudbalera protiv predsjednikove miljenice da se ne bi mnogo trošili i umarali za neke važnije utakmice.

U sastavu Voše, u odnosu na meč sa Apoelom, protiv Zvezde u startoj postavi nema Lazarevića, Antonijevića, Traorea, Zukića, Baraja, Čumića i Vukčevića, iu vjerovatno je takvo prvenstvo regularnije nego bilo koje ranije.

U evropskom fudbalu klubovima i fudbalerima je uvijek najveći motiv igrati protiv Reala, Barselone, Mančester sitija ili Milana, Intera, Juventusa, Bajerna… U takvim mečevima se igra sa najvećim žarom i najboljim timom jer se o eventualnom uspjehu dugo priča. Međutim, u Vučićevoj Srbiji zadatak je da e igra sa slabijim timom kako se mezimica ne bi umarala.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sasa
31.07.2023-08:57 08:57

Pisete gluposti!!!!