Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

CIRKUS OKO MIROTIĆA ZAVRŠEN: Armani novi klub nekadašnjeg košarkaša Barselone

Sjajni košarkaš proteklih mjeseci napravio je pravi haos u evropskoj košarci, pa je dozvolio sebi luksuz i da mu popovi određuuju gdje može da igra, a gdje ne.

Nikola Mirotić se napokon skrasio i u novoj sezoni igraće za Armani iz Milana, umjesto u Partizanu ili Panatinaikosu.

Sjajni košarkaš proteklih mjeseci napravio je pravi haos u evropskoj košarci, pa je dozvolio sebi luksuz i da mu popovi određuuju gdje može da igra, a gdje ne.

Za Mirotića su bili zainteresovani vječiti rivali Partizan i Crvena zvezda, ali je u trci ostao tim Željka Obradovića, iako je ponuda Nebojše Čovića bila znatno izdašnija.

Ništa od Beograda, ali barem je napokon najduža ljetnja saga Evrolige konačno gotova. Bila je uzbudljiva, na trenutke i mučna, a završila se tako što je Nikola Mirotić potpisao višegodišnji ugovor sa milanskom Olimpijom.

Nakon što je zbog Barseloninih finansijskih muka dobio otkaz u katalonskom klubu mogao je da bira gdje će, imao je čak ugovor entransfer u Partizan Mozzart Bet, a onda je razočarao sve, Željka Obradovića, upravu crno-belog kluba, navijače kada je, prema sopstvenom priznanju, poklekao pred određenim prijetnjama i odlučio da ne želi da dijeli zemlju koju “voli”.

Idiotski savjet koji je dobio od patrijarha Porfirija mogao je da prihvati samo neko ko ne zna šta želi, jer na taj način svako sportista koji igra za Crvenu vezdu ili Partizan dijeli Srbiju na dva dijela.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve