Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

ŽELJKO OBRADOVIĆ: Mirotića zvali iz politike i crkve

I prije tri mjeseca bilo je jasno da su u sve uključeni Aleksandar Vučić i lider takozvane SPC, koji su svojim pozivima prijetili jednom od najboljih evropskih košarkaša da ne pojača redove šampiona ABA lige Partizana

U intervjuu za Nedeljnik trener Partizana Željko Obradović potvrdio da je Nikoli Mirotiću prijećeno iz svjeta religijske sekte koja sebe zove SPC i politike i da je zbog toga propao već dogovoreni transfer iz Barselone u Partizan.

I prije tri mjeseca bilo je jasno da su u sve uključeni Aleksandar Vučić i lider takozvane SPC, koji su svojim pozivima prijetili jednom od najboljih evropskih košarkaša da ne pojača redove šampiona ABA lige Partizana.

O svemu tome dva mjeseca kasnije govorio je i trener Partizana Željko Obradović.

“Ispričaću sve ono što ja znam o tome. Poslije nekoliko razgovora koje smo obavili sa Nikolom, što ja, što uprava kluba, on me je pozvao i rekao da sigurno dolazi u Partizan”, počeo je Obradović u opširnom intervjuu za beogradski “Nedeljnik”.

Dodaje da je nakon toga ostalo bilo samo da se riješe papirološke stvari između Mirotića i Barselone.

“Međutim, mi smo za sve to vrijeme nastavili da komuniciramo. Nikola je izuzetno vaspitan momak i svi ti razgovori su bili vrlo prijatni i sve je teklo kako treba – razgovarli smo o procesu sastavljanja tima, koje igrače želimo da dovedemo, kako planiramo da igramo, on se zanimao za svaki detalj”, naveo je najtrofejniji evropski trener.

Nakon svega što je Obradović saopštio za Nedjeljnik jasno je da su Aleksandar Vučić i mafijaška hobotnica oko Crvene zvezde odgovorni za brojna kriminalna dešavanja u srpskom sportu, ali i u regionalnim takmičenjima.

Proteklih dana procurile su informacije da je samo ove godine iz budžeta Srbije bez traga sklonjeno milijardu eura, pa se ne može ni pretpostaviti koliko je novca sklonjeno proteklih 12 godina i koliko je državnih sredstava završilo na privatnim računima i iskorišteno za finasiranje državne mezimice tajnim kanalima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
dpero
05.10.2023-14:30 14:30

E moj Miroticu sjajni kosarkas koji nije htio da igra za CG po nalogu SPC-sekte i AV i ostalih, sada kada si htio u Partizan a ne u njihovu ekipu Zvijezde, sutnuli su te kao i ostale posrbice!?? Steta sto te je crkva -sekta uvukla i dao si joj velike novcane priloge i sada joj vise ne trebas!!Na tvoju sportsku karijeru bacena je velika mrlja zaslugom ovih!!