Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Četvrti meč je bio oličenje svega onoga što znači ljubav prema klubu (VIDEO)

Atmosfera u "Morači" je kao mnogo puta do sada bila sjajna - dupke pune tribine naše najveće dvorane davale su vjetar u leđa "Plavima" i kada je bilo minus 10 i kada je razlika bila u korist Budućnosti

Košarkaši Budućnost Volija sinoć su u četvrtom meču savladali Crvenu zvezdu i izjednačili rezultat u finalu ABA lige na 2:2.

Foto: Buducnost Voli

Za razliku od trećeg meča kada smo imali razloga da brinemo zbog nesportskih dešavanja na tribinama i oko samog parketa, četvrti meč je bio oličenje svega onoga što znači ljubav prema klubu.

Atmosfera u “Morači” je kao mnogo puta do sada bila sjajna – dupke pune tribine naše najveće dvorane davale su vjetar u leđa “Plavima” i kada je bilo minus 10 i kada je razlika bila u korist Budućnosti.

“Morača” je po ko zna koji put proključala, a kada dođe do te tačke usijanja, rival obično bude progutan, nije čak ni bitno kako se zove, Zvezda, Partizan, CSKA, Barselona, Baskonija…

Ono što je najvažnije, sve je bilo u sportskim okvirima, u okvirima fer navijanja i viteške borbe na parketu, pa vjerujemo da gosti ovoga puta nijesu imali nijednu zamjerku.

Sada se finalna serija seli u Beograd, tamo neće biti Varvara, ali njihova pjesma će sigurno odzvanjati u ušima izabranika Jasmina Repeše.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve