Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Bukurešt direktno među osam u LŠ, Borusija i Mec odlučuju o F4

Nakon odluke Izvršnog odbora Evropske rukometne federacije i suspenzije klubova iz Rusije i Bjelorusije iz EHF takmičenja, danas je objavljeno i kako će navedena odluka uticati na strukturu evropskih kupova

Nakon odluke Izvršnog odbora Evropske rukometne federacije i suspenzije klubova iz Rusije i Bjelorusije iz EHF takmičenja, danas je objavljeno i kako će navedena odluka uticati na strukturu evropskih kupova.

EHF je objavio da će biti priznati svi dosadašnji rezultati, da će poredak u fazama takmičenja koje su završene ostati neizmijenjen, te da naredni mečevi u kojima je trebalo da nastupe ruski i bjeloruski klubovi, neće biti odigrani, već će biti registrovani službenim rezultatom u korist protivničkog tima.

Konkretno, u DELO EHF Ligi šampiona, neće biti odigran meč osmine finala između CSM Bukurešta i CSKA, već će rumunski tim na osnovu službenog rezultata izboriti plasman u četvrtfinale.

Takođe, Rostov Don neće igrati u četvrtfinalu, iako je na osnovu plasmana izborio učešće u toj fazi. To znači da će pobjednik duela osmine finala Borusija Dortmund – Mec, izboriti direktan plasman na finalni turnir Lige šampiona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve