Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost Voli se oprostila od Dejana Milojevića

Od bivšeg igrača i trenera dirljivo se oprostio i predsjednik Budućnost Volija, Dragan Bokan.

Vijest o smrti Dejana Milojevića odjeknula je u regionu, ali i cijelom svijetu, a ujedinila je košarkaški svijet koji je legendarni košarkaški as dodatno oplemenio svojim umijećem u igri pod obručima.

Svi su u regionu su s nevjericom primili tužne vijesti, tako je i u Crnoj Gori u klubu i gradu u kojem je ostavio neizbrisiv trag igrajući za Budućnost krajem prošlog i početkom ovog vijeka.

Od bivšeg igrača i trenera dirljivo se oprostio i predsjednik Budućnost Volija, Dragan Bokan.

“Ne postoje riječi kojima bismo dovoljno iskazali šok, nevjericu i tugu, duboko nas je pogodila vijest i teško se mirimo sa tim da nas je zauvijek napustio naš Dejan Milojević.

Nevjerovatan čovjek, nevjetovatan saigrač, nevjerovatan trener, nevjerovatan drug, nevjerovatan otac i suprug… Široki osmjeh koji je odmah na startu razoružavao svakoga.

Noseći naš dres ispisao je istoriju ABA lige, bio dio generacije koja je osvojila duplu krunu 2001. godine. Kasnije kao trener, tako je malo falilo i u Evrokupu i u ABA ligi.

Htio je da ostane, uz jedini uslov – da ne dobije poziv iz NBA lige, ali upravo takav scenario se desio. I kao trener u najjačoj ligi i šampion u njoj, nije zaboravio Budućnost. Zvao je da vidi kako stojimo, kako igramo, pratio, onako istinski, prijateljski… Nemoguće je riječima iskazati koliko će nam nedostajati.

Zbogom, dragi moj prijatelju. S posebnim pijetetom i dubokim emocijama čuvaću uspomenu na Tebe. Dok postoji naš klub, živjeće i sjećanje na Tebe. Počivaj u miru dragi Miloje, mislima smo uz tvoju porodicu. S posebnim poštovanjem i dubokom tugom, predsjednik KK Budućnost Voli, Dragan Bokan”, piše u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve