Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost se sprema za Virtus: Italijani lepršavi, ali imaju slabosti

Podgoričani su u prva dva kola slavili protiv Ulma i Valensije, a u ovoj grupi nema lakih rivala. Virtus je slavio protiv Burse i Ulma

Košarkaši Budućnosti seriju pobjeda pokušaće da nastave protiv Virtusa, a po mišljenju Vladimira Micova Italijani igraju lepršavo, ali imaju slabosti.

Podgoričani su u prva dva kola slavili protiv Ulma i Valensije, a u ovoj grupi nema lakih rivala.

Virtus je slavio protiv Burse i Ulma.

– Igramo protiv ekipe protiv koja je pravljena da osvoji Evrokup. Već godinama ulažu mnogo para ne bi li se vratili u Evroligu poslije toliko godina. Imaju dosta dobrih igrača posebno na tim bekovskim pozicijama, igraju brzo, lepršavo, mnogo dobro trče, šutiraju, njihovi visoki igrači odlično prate tu pik end rol odbranu. Na nama je da probamo da odgovorimo na njihovu energiju, igramo kući, nadam se da će Morača biti popunjena i da će nam pomoći da napravimo podvig. Znamo njihove slabosti, na nama je da odigramo dobar meč, da se borimo i probamo da dobijemo utakmicu, kazao je Micov.

Dva tima igrala su dva puta početkom godine, takođe u Evrokupu. Virtus je dobio oba dueal.

– Očekujemo da izađemo i da igramo sa više intenziteta i agresivnosti nego u prošlom meču u kom smo krenuli nekako sporo. Moramo da ispravimo neke stvari i očekujem da budemo fokusiraniji. Ovo je teška grupa i svaki meč je težak i važan, oni su sjajan tim i moramo da budemo na višem nivou, kazao je Di Džej Sili.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve