Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Jadran sjutra u Trebinju protiv Savone

Savona je prvi međusobni duel u svom bazenu dobila 16:10, a u Jadranu su još jednom odlučili da vaterpolo promovišu u Trebinju, umjesto u svojoj državi i da utakmice u evropskim kupovima igraju u Podgorici ili Nikšiću.

Vaterpolisti Jadrana igraće sjutra u Trebinju sa italijanskom Savonom revanš utakmicu osmine finala Eurokupa.

Savona je prvi međusobni duel u svom bazenu dobila 16:10, a u Jadranu su još jednom odlučili da vaterpolo promovišu u Trebinju, umjesto u svojoj državi i da utakmice u evropskim kupovima igraju u Podgorici ili Nikšiću.

Trener Jadrana Petar Radanović kazao je da optimista i da ukoliko njegovi igrači budu na pravom nivou mogu doći do pobjede.

“Ukoliko uđemo u pravi ritam, iskoristimo greške rivala i naša odbrana bude na većem nivou, nadam se da ćemo imati priliku i da anuliramo prednost iz Italije”, rekao je Radanović.

Govoreći o prvom duelu, Radanović je kazao da su uvidjeli svoje greške.

“Gol razlika jeste velika, ali prošle su dvije sedmice od njega. Spremali smo se, analizirali i uvidjeli koje greške smo imali. Bilo je manje agresivnosti, a plivanje i duele jedan na jedan moramo da podignemo na veći nivo i izborimo se za pozicije koje su nam potrebne”, dodao je Radanović.

Utakmica u Trebinju počeće u 18 sati.

Jadran je sezonu počeo u Ligi šampiona, ali se nakon grupne faze preselio u Eurokup

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
svjedok
22.03.2024-17:23 17:23

U mračnom Trebijnju, đe Srbi cokulama ubiše divnog, premladog Srbina, SRĐANA ALEKSIĆA. U mračnom Trebinju, đe gradonačelnik, ratni komandant Trebinja, šofer VUČUROVIĆ, za 24 h, OČISTI Trebinje od MUSLIMANA, i napravi ga ČISTO SRPSKIM GRADOM! U mračnom Trebinju, odakle SRPSKI ZLIKOVCI POD KOMANDOM ŠOFERA VUČUROVIĆA GAĐAHU I RAZARAHU SRBIMA OMRAŽENI DUBROVNIK BOJEVIM RAKETAMA OGROMNE RAZORNE MOĆI.. U znak zahvalnosti i privržeosti SRPSSTVU, a pošto su zauvijek izgubili Dubrovnik, NOVLJANI SA GRADONAČELNIKOM, TREBINJCEM KATIĆEM, sve čine da Hercegnovi pretvori u predgrađe mračnog Trebinja. VATERPOLISTI JADRANA, VATERPOLO KLUB JADRAN, SU ALATKA, DA OSTVARI HERCEGNOVI=TREBINJE! VATERPOLO-PLIVAČKI SAVEZ CRNE GORE, VATERPOLO KLUB JADRAN, AKTUELNA… Pročitaj više »