Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost se nada, Nedović vjeruje u preokret uz podršku navijača

Podgoričani su izgubili 2:0 iako su u 89. minutu imali 0:0 i to sa dva igrača manje

Budućnost se nada da može do preokreta protiv Brejdablika u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencije.

Podgoričani su izgubili 2:0 iako su u 89. minutu imali 0:0 i to sa dva igrača manje.

„Mislim da smo u utakmicu ušli odlično, „uzeli“ protivniku te neke dobre stvari što posjeduje, a sigurno ih ima jer nije slučajno lider svog šampionata i u kvalitetnom nizu rezultata već duže vremena, kao što sigurno nije slučajno izbacivao ekipe iz Evrope koje je izbacivao. I iskreno, mislim da smo bili dobri do isključenja“, rekao je šef stručnog štaba Aleksandar Nedović.

Pored isključenja Mirkovića i Ražnatovića, isključen je i trener Nedović.

„Greška sudije se uvijek vidi, ali tendencija nekog navlačenja od samog starta često može da ostane skrivena. Međutim, čini mi se da se i to dobro vidjelo. Naravno, moguće da smo i mi pomogli glavnom arbitru da dođe do „izražaja“ nekom nervozom, mladošću i neiskustvom, jer pojedinci igraju svoje prve evropske utakmice“.

Nakon što je očekivana nervoza nakon utakmice napustila „plave“ koji su bili gađani čašama dok su izlazili sa terena, stručni štab i igrači su se okrenuli revanšu u Podgorici, a svi imaju identičan stav ‘možemo da prođemo’.

„Ekipa je više puta pokazala da posjeduje ogroman karakter kada je najpotrebnije, ne sumnjam da će pod Goricom pružiti sve od sebe i da će uraditi sve da pokušamo da stignemo minus od dva gola. Svjesni smo da je rezultat 2:0 veliki, ali nije nedostižan, naročito ukoliko stadion bude pun. Iskreno, vjerujem da uz ogromnu podršku publike možemo do velikog preokreta”, rekao je Aleksandar Nedović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve