Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Budućnost otvara sezonu u Evrokupu: Plavi gostuju Unikahi

Utakmica protiv Unikahe počinje u 20.45

Košarkaši Budućnost Volija igraće večeras protiv Unikahe u Malagi u prvom kolu Evrokupa.

Foto: KK Budućnost

“Plavi” su prošle sedmice igrali na Superkupu ABA lige u Zagrebu, gdje su u polufinalu ubjedljivo izgubili od Cedevita Olimpije.

“Nije bilo lako poslije onakvog poraza od Cedevita Olimpije. Međutim, moramo se okrenuti novim obavezama. Počinjemo Evrokup gostovanjem Unikahi, raduje me što će ekipi pridružiti Nikola Ivanović. Unikaha je dobra ekipa, gledao sam njihovu utakmicu. Igraju moderno, brzo, dosta šutiraju za tri. Moramo odigrati jako u odbrani, ako mislimo da pobjedom otvorimo takmičenje. Bilo bi lijepo pobjedom na strani započeti Evrokup”, rekao je trener Budućnosti Slobodan Subotić.

Protiv Cedevita Olimpije Budućnost fizički nije mogla da parira rivalu.

“Izdržali smo jedno poluvrijeme, imali smo zicer na 52:52. Realno je da nemamo snagu da odigramo dva meča zaredom na tom nivou. Imamo četiri nova igrača, koji su imali samo sedam zajedničkih treninga. Trebaju nam igrači na pozicijama tri i četiri i želim to javno da kažem. Ja sam doveo Vuda, ali se on nije uklopio u ovaj sistem, pa smo se odlučili da ga zamijenimo. Tražimo zamjenu, nije lako u ovom trenutku naći pravog igrača na tržištu”, rekao je Subotić.

Utakmica protiv Malage počinje u 20.45.

Izvorcdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve