Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost igra za drugo mjesto i Ferida

Budućnost Voli i Borac igraće večeras od 19 sati

Budućnost Voli će protiv Borca pokušati da upiše 10. uzastopnu pobjedu u ABA ligi i odbrani drugo mjesto na tabeli.

“Plavi” su u seriji uspjeha i prihvataju ulogu favorita.

“Utakmica sa Borcem je još jedna u nizu koju moramo da dobijemo ako želimo da zadržimo poziciju na kojoj se nalazimo. Sigurno da nas čeka težak meč, Borac je odigrao odlično protiv Partizana, bio blizu pobjede tako da će sigurno doći motivisan u Podgoricu. Ovo je, ipak, naš teren, favoriti smo i to moramo da pokažemo. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i da nas podrže, ali prije svega da učestvuju u humanitarnoj akciji i podrže našeg sugrađanina Ferida”, podsjetio je trener Andrej Žakelj i na humanitarni aspekt večerašnjeg susreta jer će kompletan prihod od ulaznica koje koštaju dva eura biti doniran za liječenje Podgoričanina Ferida Skenderovića.

Centar Kenan Kamenjaš takođe se nada novoj pobjedi u ABA ligi.

“Očekivanja su, kao i za svaki meč od kada sam došao u Budućnost, da idemo na pobjedu, pogotovo na našem terenu. Želimo da nastavimo pozitivan niz, imamo devet trijumfa u nizu i nadam se da ćemo slaviti i protiv Borca. Dosta se priča o utakmici protiv Partizana koja treba da odluči drugu poziciju, ali mi imamo druge mečeve prije toga i prva prepreka je Borac, potom FMP…”, kazao je Kamenjaš i dodao:

“Vjerujem i da ćemo imati podršku sa tribina jer se radi o humanitarnoj akciji. Nadam se da će navijači to prepoznati i doći da podrže i nas i našeg Ferida”.

Budućnost Voli i Borac igraće večeras od 19 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve