Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Budućnost čeka put u Luksemburg, za Sutjesku bolje da ispadne na vrijeme

Podgoričani će protiv šampiona Sjeverne Makedonije igrati u srijedu u gostima od 17 sati, dok će Sutjeska dan kasnije od 21 sat dočekati ekipu iz Andore.

Potencijalni rival Budućnosti u trećem kolu kvalifikaicija za Ligu konferencija mogao bi biti pobjdenik duela između Nju Seintsa (Vels) i Svift Haspera (Luksemburg), dok bi Sutjeska mogla da se sastane sa holandskim velikanom – AZ Alkmarom.

To je odlučeno današnjim žrijebom koji je održan u Nionu.

Budućnost, prije svega, mora da eliminiše Strugu, a Sutjeska Santa Kolomu iz Andore.

Podgoričani će protiv šampiona Sjeverne Makedonije igrati u srijedu u gostima od 17 sati, dok će Sutjeska dan kasnije od 21 sat dočekati ekipu iz Andore.

Prve utakmice 3. kola kvalifikacija igraju se 10. avgusta, a revanši su sedam dana kasnije.

Ukoliko proođu u narednu rundu, oba naša predstavnika bili bi domaćini u prvim utakmicama.

Za Sutjesku, s obzirom na kvalitet crnogorskog klupskog, ali i reprezentativnog fudbala, u ovom trenutku čini se da je mnogo bolje da svoje učešće u Evropi završi već protiv Santa Kolome iz Andore nego da igrqa protiv jednog od najboljih holandskih klubova.

U FSCG situacija je katastrofalno, ali nikome ne pada na pamet da polaže račune za stanje koje je iz danau dan sve gore, a kamoli da prepusti svoje funkcije drugima.

Mada, ni alternative nijesu bolje od aktuelne vrhuške, pošto su pretedenti na fudbalski “tron” ljudi koji su učestvovali u višedecenijskom sunovratu crnogorskog fudbala, pa im se u jednom trenutku učinilo da su manje zakučili od onog što su mogli.

Zato sad vjeruju da mogu i znaju više od onog što su već pokazali da ne znaju, pa su ostali bez željenih međunarodnih putovanja i “prinadležnosti”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve