Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Brano Milačić: Ne vidim trenerske preporuke da bi Prosinečki bio selektor

Kako ističe Milačić, igračka karijera Prosinečkog nije upitna, ali trenerska jeste…

Nekadašnji trener Budućnosti Branislav Brano Milačić nije zadovoljan odlukom Fudbalskog saveza Crne Gore da za selektora imenuje Roberta Prosinečkog.

Kako ističe Milačić, igračka karijera Prosinečkog nije upitna, ali trenerska jeste…

 

“Da je Prosinečki nekada došao u Crnu Goru kao igrač bio bih oduševljen. Ne vidim te trenerske preporuke koje ga sada dovede do selektorske fotelje”, napisao je Milačić na Fejsbuku.

Podrška je, ipak, tu…

“Mislim da su Dejan Vukićević ili Nikola Rakojević bili bolja opcija. No, postao je selektor moje reprezentacije, pa mu želim dobrodošlicu i za sada pružam bezrezervnu podršku”, zaključio je Milačić.

Ono što dodatno zbunjuje je najava FSCG da se sa Prosinečkim potpisati jednogodišnji ugovor, dakle nedovoljno da se završe kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

Takva odluka Dejana Savićevića samo navodi da ni sam predsjednik FSCG nema bezrezevno povjerenje u nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije SFRJ i Crvene zvezde.

Ako je tako, eksperiment sa Prosinečkim je problematičan i u tom slučaju je mnogo bolje bilo dati priliku Mirku Vučiniću ili nekom drugom crnogorskom stručnjaku.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve