Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Bore se za titulu, a dva kola prije kraja imaju preko 20 zaraženih igrača

Ekipa iz Atine je saopštila da je virus korona napravio haos u njihovoj svlačionici, pa su od lige zatražili pomjeranje derbija sa Olimpijakosom, koji je na programu u nedjelju

Dva kola ostala su do kraja grčkog šampionata, a jedan od kandidata za titulu, Panatinaikos, suočava se sa velikim problemima.

Ekipa iz Atine je saopštila da je virus korona napravio haos u njihovoj svlačionici, pa su od lige zatražili pomjeranje derbija sa Olimpijakosom, koji je na programu u nedjelju.

Naime, kako prenose tamošnji mediji, Panatinaikos je prijavio da su čak 24 osobe iz trabora “Zelenih”, što igrači, što članovi stručnog štaba – pozitivni na kovid 19.

Sada se čeka odgovor vođstva takmičenja kojim inače rukovodi gazda Olimpijakosa Evangelos Marinakis. Naravno, on neće imati posljednju riječ po ovom pitanju, već ljekarska služba i organi zaduženi za to, a sva je prilika da će zahtjev Panatinaikosa biti uvažen.

Na tabeli, vodeći Panatinaikos i AEK su poravnati sa 77 bodova, dok Olimpijakos kaska za ova dva tima 10 bodova, te je i matematički izgubio šanse za osvajanje titule.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve