Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Bojana Popović: Možda i najgora partija u odbrani u sezoni

Bojana Popović nakon slabog izdanja ,''plavih'' u Bukureštu

Loše izdanje u odbrani odvelo je Budućnost Bemax u ubjedljiv poraz (39:29) u Bukureštu protiv Rapida, kazala je trener Bojana Popović nakon duela 10. kola Lige šampiona.

Popović je istakla da je izdanje u odbrani u glavnom gradu Rumunije bilo najlošije u ovogodišnjem izdanju elitnog takmičenja, zbog čega je poraz bio neminovan, iako je igra u napadu bila na zadovoljavajućem nivou.

– Igrale smo u sjajnoj atmosferi, poslije dužeg vremena imale priliku da igramo pred ovako dobrim navijačima. U prvih 15 minuta smo igrale dobro i bile u egalu, odbrana je bila na potrebnom nivou, a promašile smo nekoliko odličnih prilika, mislim da ih je bilo devet u prvom poluvremenu. Sve do finiša meča nijesmo mogle da pronađemo šest igračica koje će znati da pariraju protivniku u odbrani. Odbrana nas je odvela u poraz, ovo je možda i naše najlošije izdanje u tom segmentu ove sezone. Iako nijesmo bile loše u napadu, poslije ovakvog izdanja u odbrani, nijesmo mogle da očekujemo bolji rezultat – kazala je Popović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve