Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Bivši igrač trener Budućnosti Dejan Milojević u bolnici

Milojeviću je pozlilo prethodne noći tokom večere u jednom restoranu u Solt Lejk Sitiju, gdje će Golden Stejt Vorirosi, čiji je član stručnog štaba, večeras igrati utakmicu protiv Jute Džez.

Poznati srpski trener i bivši reprezentativac Srbije i Crne Gore Dejan Milojević (46) i nekadašnji košarkaš i trener Budućnosti, doživeo je srčani udar i trenutno se nalazi u bolnici, gde je i operisan.

Milojeviću je pozlilo prethodne noći tokom večere u jednom restoranu u Solt Lejk Sitiju, gdje će Golden Stejt Vorirosi, čiji je član stručnog štaba, večeras igrati utakmicu protiv Jute Džez.

“Asistent Golden Stejt Voriorsa Dejan Milojević hospitalizovan je nakon iznenadnog i ozbiljnog zdravstvenog problema u restoranu u Solt Lejk Sitiju u utorak uveče, rekli su izvori iz tima”, objavio je poznati američki novinar Adrijan Vojnarovski.

Prema njegovim informacijama na portalu “ESPN”, igrači i treneri su zajedno večerali, kada se dogodio Milojevićev zdravstveni problem.

“On se pridružio stručnom štabu Stiva Kera 2021. godine i poznat je kao popularan trener u NBA ligi i u međunarodnoj košarkaškoj zajednici. Ima odličan odnos sa svojim zemljakom Nikolom Jokićem iz Denver Nagetsa”, objavio je Vojnarovski.

Milojević se preselio u Ameriku 2021. godine sa porodicom, nakon što je u Srbiji osam godina samostalno vodio Megu, a potom imao i kratku epizodu na klupi Budućnosti neposredno prije odlaska u SAD. U Golden Stejtu je izuzetno poštovan kao stručnjak koji je imao značajan doprinos osvajanju titule 2022. godine, i ima veliki doprinos u svakodnevnom radu sa ekipom.

Golden Stejt se još nije oglasio o njegovom stanju.

Milojević je kao igrač ostavio neizbrisiv trag u Budućnosti i bio je jedan od miljenika navijača.

Sa “plavima” je osvojio duplu krunu u SR Jugoslaviji, a bio je među najboljim igračima Budućnosti u Evroligi početkom novog milenijuma.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve