Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

BIĆE OPET BURE: Partizan od 0:2 do 3:2 protiv Radnika iz Surdulice

Bibras Natho je odlučio pobjednika golom u 99. minutu, nakon što je sudija drugi puta na utakmici pokazao na bijelu tačku poslije prekršaja nad Saldanjom.

Fudbaleri Partizana su nakon velikog preokreta, baš kao i u prošlom kolu stigli do pobjede od 3:2, nakon što su na poluvremenu na svom stadionu u Humskoj gubili sa 0:2.

Partizan je do preokreta stigao poslije golova iz penala Saldanje i Bibrasa Natha u nadoknadi vremena, tako da će ponovo biti velike bure i komentarisanja dešavanja na stadionu JNA.

Bibras Natho je odlučio pobjednika golom u 99. minutu, nakon što je sudija drugi put na utakmici pokazao na bijelu tačku poslije prekršaja nad Saldanjom.

Gašić je fenomenalnim pogotkom u 6. minutu doveo Radnik u vođstvo, nakon velikog promašaja Partizana dva minuta ranije.

Nastavio je Partizan sa napadima, propuštao prilike, a u 27. minutu kontranapad gostiju i Duronjić je donio dva gola prednosti Radniku – 0:2 u Humskoj.

U finišu poluvremena velika frka – Severina je oduzeo loptu fudbalerima Radnika i nakon asistencije Saldanje postigao pogodak, ali je nakon dugog gledanja VAR-a taj pogodak poništen.

Navijači Partizana bili su bijesini, sa tribina se orilo Vučiću lopove i slične uvrede na račun sudija i ljudi u FSS.

U 61. minutu Partizan je napokon postigao gol, kada se upisao rezervista Zahid. I tada počinje opsada gola Randika.

U 80. minutu Partizan je iznudio prvi penal – Saldanju je oborio Milićević, sudija pokazao na “kreč”,a ovaj šutirao umjesto Natha i donio izjednačenje.

U nadoknadi vremena, koja je trebala trajati pet minuta dosuđen je i drugi penal za Partizan. Oraščanin je sa leđa u 93. munutu odgurnuo u skoku Saldanju, samo pola metra od gol linije, i to je bio prekršaj za najstrožu kaznu.

Natho je u 99. minutu postigao gol i donio svom timu velika tri boda.

Utisak je da su oba penala opravdano dosuđena, ali će bez obzira na sve to izazvati veliku frku u srpskom fudbalu, a jedno je suigurno Zvezdan Terzić će pisati već prepoznatljiva saopštenja i započeti svoj pritisak na sve u Superligi Srbije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Krsto
17.09.2023-23:57 23:57

More da je trebalo igralo bi se jos 90 minuta i sudija bi dosudio jos pet penala samo da Partizan pobijedi..Znate li vi koliko je srbijanskih para Vucic da kupi Nadha Saldanju i ostale igrace???Pa i huligani na tribinama kostaju velike pare..Jer treba ispeglati svakog ko kaze Vucicu ++deru..I sad da tolike pare propadaju pa da tako skup tim izgubi od nekakvog Radnika iz Surdulice..E nece da moze