Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Bekam dogovorio prvo pojačanje i to iz Mančester sitija

33-godišnji Španac raskida ugovor s Mančester sitijem na kraju sezone i već je naglasio da će ova sezona biti njegova posljednja u Premijer ligi, čime će biti okončano njegovo 10-godišnje igranje na Etihadu

Inter iz Majamija će se od 2020. godine takmičiti u najjačoj ligi SAD, MLS.

Foto: Metro.co.uk

Na čelu novog američkog kluba je nekadašnja zvijezda Mančeester junajteda Dejvid Bekam, koji ima za cilj da dovede neka zvučna imena i tako privuče dosta gledalaca na stadion u Majamiju.

Mnoštvo igrača se posljednjih mjeseci povezivalo sa Majamijem, ali čini se da je sada poznato i prvo zvučnije pojačanje koje će doći u Inter.

Prema pisanju Independenta , čini se da će iskusni španski vezista David Silva nakon ove sezone preći u Miami.

33-godišnji Španac raskida ugovor s Mančester sitijem na kraju sezone i već je naglasio da će ova sezona biti njegova posljednja u Premijer ligi, čime će biti okončano njegovo 10-godišnje igranje na Etihadu.

Iako je nagovještavao da se vraća u Las Palmas, sve je izvjesnije da ćemo ga gledati u novom zanimljivom projektu i oko njega bi Bekam mogao da počne gradi novi tim.

Očekuje se još velikih imena, a s vremenom će se sve više pojavljivati glasine kada su u pitanju Inter Majami i veliki fudbaleri koji nastupaju u Evropi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve