Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Bajern dovodi Barsin promašaj

Kako prenose španski mediji, reprezentativac SAD-a je već dao riječ Bajernu, a imajući u vidu da Barselona želi da ga proda, preostalo je još samo da dva kluba utanače detalje transfera

Talentovani fudbaler Seržinjo Dest, koji se nije snašao nakon godinu i po dana u Barseloni, na putu da je da pojača Bajern iz Minhena, koji je na ljeto 2020. godine želio da ga dovede iz Ajaksa.

Kako prenose španski mediji, reprezentativac SAD-a je već dao riječ Bajernu, a imajući u vidu da Barselona želi da ga proda, preostalo je još samo da dva kluba utanače detalje transfera.

To podrazumijeva da li će desni bek u januaru doći na pozajmicu ili će ugovor koji mu ističe sa Barselonom tek na ljeto 2025. godine biti otkupljen od višestrukog šampiona Njemačke.

Kako se navodi, Destove ofanzivne karakteristike odlično odgovaraju stilu igre koji njeguje Julijan Nagelsman, a da slabosti u defanzivi mogu da se nadoknade, za razliku od perioda na “Kamp Nou”.

Destove kvalitete cijeni i sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić i u tome treba tražiti razloge zašto ga je želio iz Ajaksa.

Sa druge strane, Ajaks je takođe voljan da vrati momka holandskog porijekla, čak se spominje i trampa sa Barselonom za Mazrauja, ali za sada Bajern ima primat.

Kao dio dogovora spominje se i slanje Marka Roke u suprotnom pravcu, ali je bivši fudbaler Espanjola i simbol očajnog transfer-ljeta 2020. godine radije da ostane u Minhenu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve