Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Babović srećna: Pokazale smo karakter

Nakon poraza od Slovenije ''lavice'' su se uzdigle i odigrale sjajan meč.

Naše rukometašice su pobjedom nad Angolom napravile vjerovatno odlučujući korak ka drugoj fazi Svjetskog prvenstva, a Anastasija Babović je jako srećna pošto su ”lavice” pokazale karakter.

Nakon poraza od Slovenije su se uzdigle i odigrale sjajan meč.

– Jako smo srećni prije svega jer ovo znači praktično prolazak u drugu fazu. Odigrali smo u svim segmentima jako dobro, pokazale smo taj karakter po kom smo prepoznatljive i zašto smo lavice. Nije bilo lako uzdići se poslije poraza od Slovenije, ali smo pokazale da možemo i da vrijedimo iako smo u podmlađenom sastavu, kazala je Babović i dodala:

– Znali smo od početka da moramo dobiti utakmicu, da moramo napraviti određenu gol razliku da bi osigurale prolaz, bilo je jako teško, ali lavice su najteže kad su najranjivije, što smo i pokazale u prethodnoj utakmici. Osjetile smo da možemo, iako smo mlade na taj karakter i volju možemo uraditi dosta i spremne smo za tu drugu fazu.

Naše će na kraju prve faze igrati protiv Francuskinja.

– To je reprezentacija koja je u posljednjih deset godina u vrhu, ali to ništa ne mora da znači. Dosta se puta pokazalo da protivnik koji je jači na papiru ne mora to da bude na terenu. Moramo da se borimo da pokažemo naš karakter. Biće težak meč, u svakom segmentu biti jako naporno, ali daćemo sve od sebe.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve