Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Ajkule protiv velikana: Podmlađeni tim ne želi da se unaprijed preda

Ajkule su na novom početku, u podmlađenom timu, Miroslav Perković je jedan od onih koji već ima staž u selekciji

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore sjutra od 18 sati gostuje Mađarskoj na startu evropskih kvalifikacija za Svjetsku ligu.

”Ajkule” su na novom početku, u podmlađenom timu, Miroslav Perković je jedan od onih koji već ima ”staž” u selekciji.

– Imamo jako podmlađen sastav, ali ne gubimo nadu. Momci su se u pripremnoj utakmici protiv Hrvatske odlično držali i pokazali da imamo čemu da se nadamo. Od tada im se pridružilo još nas nekoliko. Mađarska je respektabilna ekipa, ali i oni su podmlađeni, ne igra im Deneš Varga. Odradili smo jedan trening, imamo još dva, pripremićemo se dobro. Napravićemo najbolju moguću taktiku kako da igramo sa njima. Biće neizvjesno, rekao je Perković.

Jedan od onih koji treba da iskoristi šansu je Danilo Radović.

– Velika je čast biti u sastavu i igrati prvu zvaničnu utakmicu sa reprezentacijom. Rad i trud su se isplatili i nastaviću da što bolje treniram. Mađarska je odlična reprezentacija, fali im Varga ali imaju dva dobra ljevaka. Sigurno će biti težak meč, ali nadamo se pobjedi. Nakon Olimpijade nas je napustilo nekoliko bitnih igrača. Nadam se da će mlađi pokazati kvalitet da mogu da se nose sa najboljim reprezentacijama na svijetu, poručio je Radović.

U grupi je još i Rumunija, koja našem timu gostuje 15. februara.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve