Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Adžić: Dobra igra Krima nije iznenađenje, razočarao odnos mojih igračica

Treći poraz u posljednjoj rundi glavne faze elitnog takmičenja možda je bio očekivan jer su kod kuće ostale startertke: Milena Raičević, Majda Mehmedović i Marina Rajčić

Trener rukometašica Budućnosti Dragan Adžić nezadovoljan je odnosom igračica u susretu sa Krimom, koji je u Ljubljani pobijedio “plave” sa 29:23.

Adžić, Foto: Cgsport.me

Treći poraz u posljednjoj rundi glavne faze elitnog takmičenja možda je bio očekivan jer su kod kuće ostale startertke: Milena Raičević, Majda Mehmedović i Marina Rajčić.

“Čestitke Krimu koji poštujem kao klub, kao i ono što radi stručni štab na čelu sa trenerom Urošem Bregarom. Za mene nije iznenađenje dobra igra Krima, a jeste razočaranje odnos mojih igračica. Očigledno su poraz od Đera u prošlom kolu, te kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre koji očekuje reprezentaciju, kao i četvrtfinale u aprilu, uticali na to da djevojke ne budu na potrebnom nivou. To ne bi smjelo da se dešava. Krim radi sjajan posao posljednjih nekoliko godina i čestitam mu na tome”, kazao je Adžić na konferenciji za medije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve