Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

ABA: Pavićević od idola dobio rođendanski poklon

Još nakon meča u Splitu, Pavićević je u ime kluba uputio poziv Šolmanu da u Baru bude njegov i gost kluba. Šolman, međutim, nije bio u mogućnosti da dođe, ali je poslao poklon treneru Mornara

Trener Mornara Mihailo Pavićević proslavio je 63. rođendan, a prije početka utakmice između njegovog tima i Splita, predstavnici splitskog kluba su mu uručili monografiju o Damiru Šolmanu – ”Gospon Šolman šjor Damir”, koja je objavljena sredinom decembra prošle godine.

Šolman je bivša igračka legenda slavnog splitskog košarkaškog kluba, a takođe i košarkaški idol Pavićevića.

Još nakon meča u Splitu, Pavićević je u ime kluba uputio poziv Šolmanu da u Baru bude njegov i gost kluba.

Šolman, međutim, nije bio u mogućnosti da dođe, ali je poslao poklon treneru Mornara.

– On je bio i ostao moj idol, zbog kojeg sam počeo da igram košarku i čitavog života nosio broj 12. Iz zdravstvenih razloga, nažalost, nije mogao da dođe, da mi učini veliku čast, ali i našem klubu, da bude naš gost. Gledaćemo da to organizujemo drugom prilikom, jer bih zaista želio da ga ugostim ovdje. Primio sam jedan od najljepših i nadražih poklona u mom životu. Dočekao sam da na moj rođendan igramo protiv mog kluba, Jugoplastike, i da mi moj idol pošalje poklon koji će zauzeti počasno mjesto u mojoj kući. Iskreno mu hvala, i želim mu mnogo zdravlja, i nadam se da ćemo se brzo vidjeti, rekao je Pavićević nakon meča.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve