Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

ABA: Budućnost razbila Zadar u Morači

Tim Dejana Milojevića je dominirao od starta i svakome je i u „Morači“ i pored TV ekrana brzo bilo jasno ko će pobijediti

Tri dana pred meč sa Cedevita Olimpijom, najvažniji u dosadašnjem toku sezone, košarkaši Budućnosti su odradili tek nešto jači trening protiv Zadra i slavili 98:75.

Tim Dejana Milojevića je dominirao od starta i svakome je i u „Morači“ i pored TV ekrana brzo bilo jasno ko će pobijediti.

Da stvar po goste bude gora, Podgoričani su bili najraspoloženiji u posljednjem kvartalu, kada su pogađali trojke, zakucavali i radili šta su htjeli, zbog čega su u 35. minutu zaključili seriju 11:0 i poveli 87:57.

Milojević je dao šansu svim igračima koje je imao u sastavu (nije bilo Luke Mitrovića), a niko nije igrao preko 25 minuta.

Najefikasniji su bili Melvin Edžim sa 17, Danilo Nikolić sa 15, Amedeo dela Vale sa 12, Džastin Kobs sa 11 i Nikola Ivanović sa 10 poena.

Dobra stvar je i što su ”plavi” bili raspucani i pogodili 15 trojki iz 31 pokušaja.

Šut bi mogao da im bude važno oružje u utorak, kada će protiv Ljubljančana tražiti pobjedu od minimum četiri razlike za plasman u četvrtfinale Evrokupa, gdje predstavnika ABA lige već čeka Monako Zvezdana Mitrovića.

Jednu trojku je pogodio i Dragan Apić, koji je odigrao prve minute od dolaska Dejana Milojevića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve