Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Zeta slomila Budućnost nakon preokreta, Sutjeska i Iskra nijesu iskoristili kiks Podgoričana

Podgoričani su poveli već u desetom minutu golom Igora Ivanovića, da bi Golubovčani golovima Aleksa Jamoe u 42. i Armina Bošnjaka u 54. minutu napravili preokret za prekid loše serije rezultata

Prva Telekom crnogorska fudbalska liga se nastavlja i danas su odigrani mečevi 14. kola. Fudbaleri Zete su priredili iznenađenje i u derbiju kola savladali Budućnost na trešnjici 2:1 nakon preokreta.

Foto: FK Zeta

Podgoričani su poveli već u desetom minutu golom Igora Ivanovića, da bi Golubovčani golovima Aleksa Jamoe u 42. i Armina Bošnjaka u 54. minutu napravili preokret za prekid loše serije rezultata.

I Titograd je prekinuo seriju loših rezultata savladavši Kom na Zlatici 1:2. Romantičari su poveli golom Marka Miličkovića u 30. minutu, da bi Zlatičani izjednačili u 52. minutu preko Gorana Vujovića. Igrao se 85. minut da bi izabranici Dragoljuba Đuretića opet poveli golom Ognjena Gaševića što se ispostavio konačan rezultat.

I Petrovac je upisao važnu pobjedu pobjedivši Grbalj pod Malim brdom 2:0, golovima Borisa Kopitovića u 27. i Halila Muharemovića u 69. minutu meča.

Iskra nije iskoristila kiks Budućnosti i remizirala je protiv Rudara pod Golubinjom 1:1. Pljevljaci su poveli u 31. minutu preko Marka Krasića, da bi Milan Đurišić u 64. minutu s bijele tačke donio remi Danilovgrađanima.

U posljednjem meču ni Sutjeska nije iskoristila kiks Budućnosti i remizirala je protiv Podgorice 2:2. Nikšićani su praktično izgubili meč pošto su Lješkopoljci vodili 2:0 golovima Balše Sekulića u 48. i Kejte Suzukija u 83. minutu meča da bi Marko Ćetković u 89. smanjio zaostatak a Božo Marković u 97. minutu meča poravnao za konačan rezultat.

Foto: Printscreen/Rezultati.com

Nakon 14. kola Budućnost je i dalje lider s 29 bodova, a po bod manje imaju Sutjeska i Iskra. Zeta je četvrta s 21. bodom po 18 imaju Podgorica i Titograd, po 14 imaju Kom i Rudar, a u Začelju Petrovac ima 11 a Grbalj devet bodova.

Foto: Printscreen/Rezultati.com

U narednom kolu Budućnost gostuje Grblju u Radanovićima, Sutjeska kraj Bistrice dočekuje Kom, a Iskra će na stadionu braće Velešević ugostiti Podgoricu.

U preostala dva duela Zeta će gostovati Rudaru pod Golubinjom, a Titograd će na Starom aerodromu dočekati Petrovac.

Foto: Printscreen/Fscg.me

 

 

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve