Ponedjeljak, 20 Maja, 2024
Rubrika:

1. CFL: Sutjeska slavila kraj Bistrice, goleada na Starom aerodromu

Fudbaleri Sutjeske prekinuli su seriju loših rezultata i pobijedili Podgoricu kraj Bistrice 1:0, golom Stefana Nikolića u 14. minutu meča

Nastavlja se Prva Telekom crnogorska fudbalska liga i u toku je 23. kolo.

Sutjeska, Foto: Cdm.me

Fudbaleri Sutjeske prekinuli su seriju loših rezultata i pobijedili Podgoricu kraj Bistrice 1:0, golom Stefana Nikolića u 14. minutu meča. Meč je zapamćen i po novim incidentima navijača Sutjeske koji su vrijeđali čelnike FSCG, gdje je meč već od četvrtog minuta bio prekinut i nastavljen pola sata kasnije nakon što je policija sklonila najvatrenije navijače s tribina.

Fudbaleri Koma iskoristili su krizu Titograda  i u dramatičnom meču ih savladali 2:3 na Starom aerodromu. “Zlatičani” su poveli golom Save Gardaševića već u trećem minutu meča, da bi Alden Škrijelj u 53. minutu poravnao. Igrao se 75. minut i Žarko Popović donosi novo vođstvo Komu, da bi sedam minuta kasnije Ivan Novović postigao pogodak za Titograd, ali u 87 minutu Mirza Hot ponovo donosi vođstvo “zlatičanima” što se ispostavilo kao krajnji rezultat. “Romantičari” se nalaze u ozbiljnoj rezultatskoj krizi i posljednju pobjedu su upisali prije tri mjeseca kada su savladali Grbalj na Starom aerodromu 1:0 u okviru 17. kola.

U prvom susretu kola odigranom u Radanovićima Grbalj je s Petrovcem završio meč bez pogodaka.

Od 17 časova Iskra u Danilovgradu dočekuje raspoloženi Rudar, dok će sat vremena kasnije u derbiju kola pod Goricom koplja ukrstiti Budućnost i Zeta.

Rezultati:

SUTJESKA – PODGORICA 1:0 (Nikolić 14’)
GRBALJ – PETROVAC 0:0
OFK TITOGRAD – KOM 2:3 (Škrijelj 53’, Novović 82’ – Gardašević 3’, Popović 75’, Hot 87’)
ISKRA – RUDAR (17h)
BUDUĆNOST – ZETA (18h)

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve