Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

1. CFL: Bez golova na Starom aerodromu, Kom u nadoknadi ugrabio bod u Lješkopolju

Podgorica nije iskoristila kiks Golubovčana i remizirala je protiv Koma u Lješkopolju 1:1. Matija Božanović je donio vođstvo Lješkopoljcima u 56. minutu, da bi Nedeljko Vlahović postigao pogodak u posljednjim trenucima meča i preoteo važnu pobjedu Podgorice u borbi za četvrtu poziciju i potencijalno mjesto u evropskoj sceni

Nastavlja se 27. kolo Prve Telekom crnogorske fudbalske lige i završena su još tri meča.

Podgorica i Budućnost, Foto: Printscreen/Youtube

Zeta je gostovala Titogradu na Starom aerodromu i meč je završen bez golova.

Podgorica nije iskoristila kiks Golubovčana i remizirala je protiv Koma u Lješkopolju 1:1. Matija Božanović je donio vođstvo Lješkopoljcima u 56. minutu, da bi Nedeljko Vlahović postigao pogodak u posljednjim trenucima meča i preoteo važnu pobjedu Podgorice u borbi za četvrtu poziciju i potencijalno mjesto u evropskoj sceni.

Petrovac je nastavio s dobrim partijama i savladao je Rudar pod Golubinjom 0:2 i s novim trijumfom dodatno se odlijepio od zone baraža. Pobjedonosne pogotke za “nebesko plave” postigli su Milivoje Raičević u 29. i Andrija Ražnatović u 37. minutu meča.

U toku je derbi kola između Iskre i Budućnosti na stadionu braće Velešević i Danilovgrađani trenutno vode 1:0 golom Ivana Vukovića u 56. minutu meča.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve