Srijeda, 27 Septembra, 2023
Rubrika:

Vučević zvanično novi predsjednik SNS: Mogu vanredni izbori, ne i prelazna vlada

Prema njegovim riječima, očekuje da će 24. juna biti birano novo rukovodstvo stranke

Miloš Vučević potvrdio je da je izabran za predsjednika Srpske napredne stranke. Poručio je da je SNS spreman da razgovara o ranijem održavanju izbora, ali ne i o prelaznoj vladi.

Vučević nakon sjednice skupštine SNS u Kragujevcu, najavio je da će stranka uzeti učešće u formiranju Narodnog pokreta za državu.

„SNS je podržala prijedlog dosadašnjeg predsjednika stranke i predsjednika države (Aleksandra Vučića) da uzmemo učešće u formiranje Narodnog pokreta i mislim da ćete mnogo konkretnije moći da vidite krajem juna, po tom pitanju“, rekao je Vučević.

Prema njegovim riječima, očekuje da će 24. juna biti birano novo rukovodstvo stranke.

„Onda bismo se, vjerujem, već krajem juna priključili u veliki, patriotski narodni pokret. Pokret koji razumijemo kao poziv i jačanje tog političkog fronta za odbranu naše otadžbine u vrlo teškim vremenima“, naveo je Vučević.

On je zahvalio Vučiću na podršci za njegovu kandidaturu za predsjednika SNS, navodeći da to nije diskontinuitet već da „otvaraju novo poglavlje u svojoj knjizi“.

“Naša politika se neće mijenjati. Mi ostajemo stranka koja jeste motor razvoja naše otadžbine, ali i stranka koja čuva, njeguje tradicionalne vrijednosti srpskog naroda, svih građana Srbije“, rekao je Vučević.

Istakao je da će SNS biti najpouzdaniji partner predsjedniku Srbije .

Vučić je ranije danas predložio izbor Vučevića za novog šefa stranke.

IzvorN1

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve