Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić istakla je da će država i sve njene institucije zaštititi pravni poredak kao što se to čini u svakoj demokratski uređenoj zemlji. Ona je za nerede optužila opozicione političare.

foto N1

“Najoštrije osuđujem vandalizam političara koji stoje iza nasilnog upada u Skupštinu Srbije u trenutku kada se država i zdravstveni sistem suočavaju sa najtežim udarom koronavirusa od početka pandemije”, navela je Ana Brnabić, prenosi RTS.

Pošto nisu mogli da u Skupštinu Srbije uđu na izborima ponovo su pokazali svoje pravo nasilničko lice pokušavajući da steknu političke poene na najvećoj krizi na planeti od Drugog svjetskog rata, rekla je premijreka.

Ona je istakla da broj novozaraženih u svijetu svakoga dana raste i da je zbog toga važno da budemo jedinstveni i pružimo svu neophodnu podršku našim zdravstvenim radnicima koji se predano bore za svaki život u Srbiji.

Građani nezadovoljni zbog najavljenih mjera okupili su se u utorak uveče ispred Skupštine Srbije protestujući zbog najavljenog uvođenja policijskog časa.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve