Srijeda, 29 Maja, 2024
Rubrika:

Brnabić: Aleksandar Vučić nosilac liste za beogradske izbore

Potpuno transparentno pokazujemo naš plan, program, ljude sa kojima idemo i na kraju krajeva, pod tom kapom ili ako želite, brendom Aleksandar Vučića idemo na izbore, dodala je ona.

Predsjednica Narodne Skupštine Ana Brnabić rekla je danas da će Srpska napredna stranka (SNS) na beogradskim izborima ići u najširu moguću koaliciju do sada i istakla da će nosilac liste biti Aleksandar Vučić.

Brnabić je dodala da niko nije ostao izvan koalicije, već da su se javili i drugi na koje nisu računali.

“Postoje neka iznenađenja, liste o kojima ne bih sada govorila. Vjerujem da će večeras govoriti o tome i predsjednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, zato što je on zaslužan za ta pozitivna iznenađenja”, rekla je Brnabić.

“Nosilac liste će biti Aleksandar Vučić i to je nama ogromna čast i još jednom sa imenom liste Aleksandar Vučić izlazimo na ove izbore. Mi se toga ne stidimo, time se ponosimo”, rekla je Brnabić.

Ona je dodala da se opozicija uvijek stidi svojih lidera i nikada ne stavlja njihova imena na listu.

“Mi imamo potpuno drugu logiku. Mi nemamo šta da krijemo od Beograđana. Potpuno transparentno pokazujemo naš plan, program, ljude sa kojima idemo i na kraju krajeva, pod tom kapom ili ako želite, brendom Aleksandar Vučića idemo na izbore”, dodala je ona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve