Nedjelja, 14 Aprila, 2024
Rubrika:

Rot: Hvala Ana, ali ODIHR nikada nije potvrdio tako ogromne izborne nepravilnosti u Njemačkoj

Nezavisna organizacija kao što je ODIHR nikada u Njemačkoj nije potvrdila ogromne izborne nepravilnosti, organizovano sređivanje biračkog spiska i prevoz fantomskih birača, poručio je Ani Brnabić predsjednik Odbora za spoljne poslove njemačkog Bundestaga Mihael Rot

Nezavisna organizacija kao što je ODIHR nikada u Njemačkoj nije potvrdila ogromne izborne nepravilnosti, organizovano sređivanje biračkog spiska i prevoz fantomskih birača, poručio je Ani Brnabić predsjednik Odbora za spoljne poslove njemačkog Bundestaga Mihael Rot.

Rot je na X-u odgovorio na kritike Brnabić da, umjesto što „daju sebi slobodu da dijele pokroviteljske savjete drugima“, treba da primjene preporuke koje je ODIHR uputio Njemačkoj, navodeći da nijednu nisu implementirali od 2017. godine.

„Dragi Mihaele Rote i njemački MSP, umjesto što dijelite svaku svoju misao o pitanjima drugih zemalja, i umjesto što sebi dozvoljavate slobodu da dajete pokroviteljske savjete drugima, zašto, zajedno sa drugim njemačkim institucijama, ne primjenite preporuke koje ODIHR ima za vas? Izgleda da niste implementirali nijednu od 2017! To, moj dragi Mihaele Rote, nije funkcionalna demokratija“, poručila je ona, odgovarajući na ono što je ranije Rot napisao na Tviteru povodom ODIHR izvještaja o izborima u Srbiji: „Tako ne funkcioniše demokratija, gospodine Vučiću“.

Rot se tim povodom oglasio jutros,

„Draga Ana Brnabić, u pravu ste. Njemačka nije savršena. Hvala što ste nas podsjetili. Ali nikada jedna nezavisna organizacija kao što je ODIHR u Njemačkoj nije potvrdila ogromne izborne nepravilnosti, organizovano sređivanje biračkog spiska i prevoz fantomskih birača“, napisao je on.

IzvorN1

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Katunjanin
02.03.2024-13:30 13:30

Ma nijesi ti gospodine Rot dorastao
fukarluku srbske vlasti da bi se uopšte
sa njom upuštio u raspravu.
Taj gadluk od srbske politika najbolje
znaju Crnogorci od 1918. godine kada nas
na prijevaran način uz pomoć vojske
okupiraše i našu državu i crkvu islobodu!
Smrt fašizmu!

cetinje
02.03.2024-17:50 17:50
Reply to  Katunjanin

Zna i jos “neko”svinjarije Serbo nacije njiho “otac”Dobrica Cosic koji izrece zivu i pravu istinu za svoju naciju,citiram Srbi su najlazivija nacija na svijetu,i Dobrica je Srbin,aj sa srecom Ane sa otoka Paga -Hrvatska.

Plamenac
06.03.2024-16:57 16:57

Ovaj Svabo ni ne znade
kolko Vucic LAZE I KRADE