Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Zenka: Policija nije smjela da dozvoli ulazak navijačima na stadion

Zenka ističe da su oni kojima su im puna usta pomirenja začetnici svega ovoga

Predsjednik Demokratske unije Albanaca i poslanik u Skupštini Crne Gore Mehmet Zenka komentarišući skandiranje grupe navijača Sutjeske “nož, žica, Podgorica” kazao je da policija nije smjela da dozvoli ulazak navijačima na stadion.

“Takvo skandiranje da je bilo unutar stadiona sudija bi bio u obavezi da prekine utakmicu. To što se dešavalo ispred stadiona je jedan u nizu uvreda koje se dešavaju zadnje tri godine naspram manjina u Crnoj Gori. Vratili su se aveti prošlosti, izvukli smo đavola iz boce i sad ga je teško vratiti”, rekao je on.

Zenka ističe da su oni kojima su im puna usta pomirenja začetnici svega ovoga.

“Ako narod Crne Gore hoće da se okrene evropskim vrijednostima, treba da se okrenu boljoj budućnosti za sebe i svoju đecu jer ovakva skandiranja ne vode ničem dobrom”, zaključio je Zenka.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
tivatski58
29.05.2023-23:02 23:02

To nije prava crnogorska policija a to su srbijanski milicajci da se naslijede i 1989 god i radit ce dalje.

dpero
29.05.2023-23:46 23:46

Tacno i pravac na psihijatriju u Dobroti! Ovima nema lijeka, ovo se zovu navijaci ali to je stvarnost Niksica koji su preplavili grad, primitivno i bahato ponasanje! Na celu grada psihopata i ulicar koji je dosao na to mjesto uz pomoc sekte SPC i b g kriminalaca, ratnog profitera Dake i ostalih terrazijskih Crnogogoraca!! Grad u kome noramlani ljudi ne izlaze na ulice ,jedino kad moraju!

Samid
30.05.2023-12:09 12:09

ORGANIZATORI Fasisticki-SESELJEVI-ABAZOVICEVI-BECICEVI  Podrzavaoci jer ovo samo moze da prodje kod CG POLICIJE a da je drzave i Vlade ovo se nebi smjelo desit ! 11 Jun je na pragu i da micemo ove Fasiste da nam ne brukaju ugled CG Oni treba da se lijece  U Dobrotu a ne da nam vode CG!