Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Zenka: Bićemo kontruktivna opozicija, s Forcom se pregovaralo više od dva mjeseca

'Bićemo konstruktivna opozicija koja će raditi sve u interesu grada i građana, kao što i priliči Demokratskoj uniji Albanaca'', kaže Zenka

Predsjednik Demokratske unije Albanaca, Mehmed Zenka kazao je da će njegova stranka biti konstruktivna opozicija u Ulcinju, nakon odluke Force da vlast u tom gradu formira sa koalicijom “Za novi početak” koja je okupljena oko Građanskog pokreta URA.

On je za Antenu M kazao da su pregovori sa Forcom trajali više od dva mjeseca, da su bili aktuelni i u predizbornom periodu, te da su im ponudili opciju “pola-pola” u strukturi formiranja lokalne, ali i državne vlasti. Na kraju, kako tvrdi, do dogovora nije došlo jer su ti uslovi za stranku Gencija Nimanbegua bili neprihvatljivi.

– Prihvatljivije im je bilo da nakon dva mjeseca pregovora ipak odluče da formiraju koaliciju sa listom ‘Za novi početak’ i pređu na drugu stranu – kaže lider DUA.

– Bićemo konstruktivna opozicija koja će raditi sve u interesu grada i građana, kao što i priliči Demokratskoj uniji Albanaca – kaže Zenka.

IzvorAntenaM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
B.Zeković
22.05.2022-14:21 14:21

Gospodine Zenka, covjek ste za veliko poštovanje i divljenje. Snaga Demokratske unije Albanace jeste i biće očigledno u tome što ima sjajne i sposobne ljude. Građani Ulcinja i Crne Gore, će to brzo prepoznati. DUA može odlično. SREĆNO!