Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Žena Marka Milačića v.d. pomoćnica generalnog sekretara Vlade

Ivana Đurović, diplomirani ekonomista, imenovana je za državnu sekretarku u Ministarstvu ekonomskog razvoja.

Za vršioca dužnosti pomoćnice generalnog sekretara Vlade Crne Gore rukovoditeljke Sektora za poslove Vlade, imenovana je Žana Praščević Milačić, diplomirani pravnik, do postavljenja pomoćnika generalnog sekretara Vlade – rukovodioca ovog sektora u skladu sa zakonom, a najduže do šest mjesec, odlučeno je na jučerašnjoj sjednici Vlade. Žana Praščević Milačić je supruga predsjednika Prave Crne Gore Marka Milačića.

Vlada je juče imenovala Almedinu Vukić, mr političkih nauka za v.d. pomoćnice generalnog sekretara Vlade Crne Gore – rukovoditeljke Sektora za koordinaciju, praćenje usklađenosti i praćenje sprovođenja strategija kojima se utvrđuju javne politike, do postavljenja pomoćnika generalnog sekretara u skladu sa zakonom, a najduže do šest mjeseci.

Osim toga Vlada je donijela Rješenje o prestanku mandata Tanji Ostojić, generalnoj direktorici Direktorata za međunarodnu saradnju i evropske integracije u Ministarstvu unutrašnjih poslova, na osnovu ličnog zahtjeva.

Donijeto je Rješenje o prestanku mandata Maji Mijušković, generalnoj direktorici Direktorata za pomorsku privredu u Ministarstvu saobraćaja i pomorstva, takođe na lični zahtjev.

Ivana Đurović, diplomirani ekonomista, imenovana je za državnu sekretarku u Ministarstvu ekonomskog razvoja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
PlavaPtica
25.12.2020-14:12 14:12

Znaci-isplatilo se srbovanje!