Srijeda, 4 Oktobra, 2023
Rubrika:

”NEDAVANJE” SE ZAHUKTAVA: Formira se odred za odbranu Kosova, Dajko, Maśa, Rajo i Milan prvi dobrovoljci!

Kako saznajemo iz izvora bliskih Nebeskoj Srbiji, sledeći korak koji će ''nedavači Kosova'' u Crnoj Gori preduzeti u cilju odbrane KiM je formiranje dobrovoljačkog odreda ''Dogodine u Prizrenu''. Taj odred će na čelu sa Milačićem, Dajkovićem, Mandićem i Kneževićem, koji su se već upisali u dobrovoljce, uskoro krenuti na Kosovo.  

Sezona borbe za Kosovo sa pristojne distance je u punom jeku i glavni ”nedavači” iz Crne Gore ovih dana angažovali su svoje pune kapacitete za ”odbranu srBstva” u ovoj suverenoj državi sa većinskim albanskim stanovništvom.

Nakon što su bivši Crnogorci, a sada pripejd velikosrbi sa ”Kosmetom” umjesto srca, Marko Milačić i Vladislav Dajković, sa oko 20 ljudi iz Podgorice branili Kosovo kod operatvine centrale svetosavske sekte u Podgorici, pristalice ekstremističkih NSD i DNP predvođene Andrijom Rajom Mandićem, Milanom Kneževićem i Markom Šubarom Kovačevićem su to u četvrtak radili iz Nikšića.

Dajko sa replikom Kosovke djevojke ispred Hrama u Podgorici: Za Kosovo spremni!

Skup je održan na Trgu Šaka Petrovića, a organizator je bila Koalicija „Za budućnost Crne Gore“(NSD, DNP, Radnička partija). Vrhunac mitomanske ekstaze uslijedio je kada je Mandić uskliknuo da ”Kosovo ne samo da je srce Srbije već srce svakog čestitog i poštenog čovjeka u Crnoj Gori“.

Ova rečenica je bila dovoljna da Mandića svrsta na čelo ”kosovskih nedavača” iz Crne Gore, koji će sa pristojne distance svim silama braniti ovu suverenu državu, u kojoj se srpski narod nažalost, koristi kao topovsko meso u manipulacijama Beograda da bi se psihotični autokrata Aleksandar Vučić što duže održao na vlsti.

Vučić kuraži Kneževića i Mandića pred put za Kosovo

Iako su mnogi ovaj poduhvat okarakterisali kao propagandno ludilo, informacija do koje je MEGAEKSKLUZIVNO došao Portal Aktuelno, govori da je to gnusna laž podmetnuta crnogorskim Srbima u cilju pojačavanja njihove i onako nepodnošljive ugroženosti.

Jer kako saznajemo iz izvora bliskih Nebeskoj Srbiji, sledeći korak koji će ”nedavači Kosova” u Crnoj Gori preduzeti u cilju odbrane KiM je formiranje dobrovoljačkog odreda ”Dogodine u Prizrenu”. Taj odred će na čelu sa Milačićem, Dajkovićem, Mandićem i Kneževićem, koji su se već upisali u dobrovoljce, uskoro krenuti na Kosovo.  

Bivši Crnogorac, sada profesionalni velikosrbin Marko Milačić i bivš šef UDBA-e, svetosavski plejboj u pokušaju Dejan Vukšić spremni za ”nedavanje” Kosova

Njima će se kao predstavnik Pokreta Evropa sad pridružiti i kandidat za poslanika sa te liste Vladimir Dobričanin, koji se, iako autsajder, već godinama nameće kao jedan od najistaknutijih ”nedavača Kosova” koji je domilio u Crnu Goru, i od bivše vlasti dobio sve privilegije da bi kao i ostali ”nedavači” zatim pljuvao po toj istoj državi.

Ovakav nesojluk koji ovaj politički marginalac ispoljava duže vremena ga je preporučio da bude u odredu ”Dogodine u Prizrenu”.

Vladimir Dobričanin: Priča se da je sam sebe operisao da ne bi išao na Kosmet!

Koliko su se ozbiljno pripremili preofesionalni nedavači, govori i to što se spekuliše da su ovih pet lica spremni da ne učestvuju na izborima da bi išli da brane Kosovo!

Portal Aktuelno će u svakom slučaju pratiti kako će se razvijati situacija sa odredom ”Dogodine u Prizrenu”, koji će krenuti u odbranu Kosova čim se njegovi pripadnici oporave od operacija kojima su nedavno, igrom slučaja, svi istovremeno podvrgnuti.

U.P.A.

*Napomena: Tekst je satiričnog karaktera i nema za cilj širenje lažnih informacija, već samo predstavlja nadrealistički osvrt na devijantna društveno-politička zbivanja. 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

12 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Merlin
03.06.2023-07:51 07:51

Kako saznajemo iz izvora bliskih Vječnom Montenegru, sledeći korak koji će ”nedavači crkava i manastira” u Crnoj Gori preduzeti u cilju odbrane svetinja je formiranje dobrovoljačkog odreda ”Dogodine u Ostrogu”. Taj odred će na čelu sa Draginjom, Raškom, Rankom, Čirgićem, Purom, Batrićevićem i Milom Đukanovićem, koji su se već upisali u dobrovoljce, uskoro krenuti u oslobađanje “svetinja”.

Kalif
03.06.2023-09:25 09:25

Dobričanin kao LEkar sa pristojne distance ne tu da za ne daj Boze vida rane.
Sa Kosovom na srcu i duši.

Backovic E.
03.06.2023-12:48 12:48

Ti Merline imas doista veliki problem!! Prepametan si brate, prepametan…….., na tvoju nesrecu…..

Merlin
03.06.2023-16:10 16:10
Reply to  Backovic E.

Topi vam se Sneško … :)

Sly Paparazzo
03.06.2023-13:07 13:07

Jedan moj komšija nađe na ulici pašče, izgladnjelo, ornulo, prljavo, rebara ispalih od gladi, koje je oćerao bivši gazda, pa da usvoji. Okupa ga, mazi ga, izvida mu fizičke i psihičke rane, nahra ni ga i ugoji, napravi mu kućaru i na njoj napiše Dobričan, dade mu prostora da trčkara po čitavom dvorištu.
Poslije četrdesetak dana (čitaj četrdesnice) pašče skoči i razbuca gazdu i njegovu porodicu, za živote im se bore.
Da li Vam je ova priča poznata?

Ups
03.06.2023-13:09 13:09

Gde se prijavljuje za nedavače, hteo bih se prijaviti ako mi doktor dozvoli?

Merlin
03.06.2023-16:11 16:11
Reply to  Ups

Kažu da primaju na FCJK, kod doktora za 2 slova… :)

Nikola
03.06.2023-13:45 13:45

Dobričanin je posebno interesantan
PatriJota s Kosova.
Sa medicinskog stanovišta posebno je zanimljiv.
Čujem da je prvi na teren.
Samo ne znam sa koje strane granice.
Takvi su sjajni.
Kisovo na srcu a Crna Gora u džepu za šuške.

tivatski58
03.06.2023-15:38 15:38

MARKO MILACIC CE JOS BIT CELAV.

COL
03.06.2023-22:33 22:33

Poštovani Merline prošetajte malo do pecke patriaršije ako smijete i ako nijeste aperisani…

Gaga
03.06.2023-23:44 23:44

Genijalna zajebancija i od autora i komentatora.
Oni i jesu za stalnu sprdnju.

Krsto
04.06.2023-19:15 19:15

Pipun je vazdi bio prvi..Na primjer u Spuzu uvijek je bio prvi u redu za kupanje a ostali robijasi iza njega…Vladika vranjski Pahomije purucuje Mandicu Milacicu i Vuksicu da krenu na Kosovo a on ce biti iza njih da im daje moralnu po drsku i da im cuva pozadinu…
Dobricanin bi takodje rado isao ali je operisan od hrabrosti a nema dobrovoljca da mu mijenja pelene..