Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Dogovorena koalicija koju predvode Vukšić i Milačić, pristupio i Pokret za Pljevlja

Pokret za Pljevlja saopštio je da pristupa širokoj koaliciji koju predvode Marko Milačić i Dejan Vukšić

Dogovor o koaliciji za predstojeće parlamentarne izbore 11. juna postigli su Prava Crna Gora, Demohrišćanski pokret, Slobodna Crna Gora i Demokratska srpska stranka. Pokret za Pljevlja saopštio je da pristupa širokoj koaliciji koju predvode Marko Milačić i Dejan Vukšić.

Predsjedništvo Pokreta za Pljevlja, na čijem čelu je dr Novica Stanić, donijelo je odluku da nastupi u širokoj koaliciji koju predvode predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić i predsjednik Demohrišćanskog pokreta Dejan Vukšić, na predstojećim parlamentarnim izborima koji će se održati 11. juna.

“Široka koalicija partija koje imaju zajedničke ciljeve u važnim oblastima je neophodna u vrijeme izazova koje je pred nama. Građani očekuju od nas da se ujedinimo i stvorimo uslove za bolju budućnost Crne Gore, jer više ne mogu da slušaju međupartijske sukobe, dok dragocjeno vrijeme prolazi”, rekao je Stanić.

Novica Stanić, Foto: Pokret za Pljevlja
Novica Stanić, Foto: Pokret za Pljevlja

Poslušali su, dodaje on, glas građana i odlučili da se “ujedinimo oko zajedničkog cilja, a to je unapređenje uslova života svih građana, koji podrazumijeva zaštitu prava pripadnika srpskog naroda i drugih naroda koji žive u Crnoj Gori”.

“Stvorena je jaka koalicija sastavljena od partija, čiji eksperti imaju rješenja za nagomilane probleme u Crnoj Gori. Svakodnevno smo u kontaktu sa građanima, znamo sa kakvim se konkretnim problemima suočavaju, zato ćemo zajedničkim snagama, odgovorno i konstruktivno pristupiti stvaranju bolje Crne Gore u kojoj će svi imati mogućnosti da bolje žive od svog rada”, kazao je Stanić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve